Om oss

Välkommen till Flybyevents, din ultimata källa för allt som rör flygningar och privata flygturer. Vår passion för flygning och vår önskan att dela vår kunskap har lett oss till att skapa denna informativa och engagerande hemsida.

Vi tror att flygning är en fantastisk upplevelse och vi vill hjälpa dig att göra din flygresa så smidig och behaglig som möjligt.

Hos Flybyevents hittar du all information du behöver för att boka din nästa flygresa, oavsett om det är för nöjes skull eller affärsmässiga ändamål.

Vårt mål är att ge dig en omfattande guide till flygning, från bokning till landning. Vi hjälper dig att navigera genom allt från val av flygbolag till att välja den mest bekväma flygningen för dig.

Privata flygturer

En av de mest spännande delarna av vår hemsida är vår sida om privata flygturer. Många tror att privata flygturer bara är för rika och berömda, men det är inte alls fallet.

Vi tror att privata flygturer är en möjlighet för alla som vill uppleva en annorlunda form av resande och samtidigt undvika den stress som ofta följer med att resa med en kommersiell flygning. Hos oss kan du lära dig allt om privata flygturer och hur du kan boka en till ett rimligt pris.

Vi förstår att flygning kan vara en överväldigande upplevelse, särskilt om det är din första gång. Men hos Flybyevents är vi här för att hjälpa dig. Vi har samlat alla de viktigaste tipsen och råden du behöver för att göra din flygning så smidig som möjligt.

Vi ger dig också råd om hur du kan förbereda dig för din flygning och vilka saker du behöver tänka på innan du går ombord. Du kan även kontakta oss om du behöver mer hjälp.

Våra skribenter

AnnaAnna

Jag heter Anna och är stolt skribent på Flybyevents.se. Mitt arbete har fokuserat på att utforska och presentera världen av flygning i Sverige.

Innan jag anslöt mig till Flybyevents, arbetade jag på Arlanda flygplats i Stockholm, där jag fördjupade mig i flygtrafikhantering och kundservice. Min tid på Arlanda gav mig insikt i flygbranschens dynamik och jag byggde upp ett omfattande nätverk inom flygindustrin.

Jag har också samarbetat med SAS för att utveckla kundupplevelsen för deras premiumresenärer. Genom denna erfarenhet har jag fått en djup förståelse för de unika behoven hos affärsresenärer och lyxsegmentet. Mitt intresse för flygning sträcker sig till privatflyg; jag har studerat trender och utveckling inom privatflygsektorn, vilket har varit en stor tillgång för mina artiklar på Flybyevents.

Min passion för resor har tagit mig till många hörn av Sverige, från de vackra skärgårdarna i Göteborg till de snötäckta fjällen i Åre. Dessa erfarenheter har berikat mitt skrivande och gett mig en unik synvinkel på flygresor ur ett svenskt perspektiv.

Våra mål på Flybyevents.se

Så oavsett om du är en erfaren resenär eller om du ska flyga för första gången, är Flybyevents den perfekta hemsidan för dig. Vi är här för att hjälpa dig att upptäcka allt som flygning har att erbjuda och göra din flygning så bekväm och njutbar som möjligt. Så slå dig ner, läs igenom vår informativa sida och förbered dig på att uppleva en flygning som du aldrig glömmer!