Team­buil­ding Skåne

Anlita mig för teambuilding i Skåne


Att uppleva och utvecklas tillsammans skapar förtroende. Detta ger i sin tur trygghet som leder till långvariga relationer och mätbara resultat. Jag arrangerar flyginspirerade event och aktiviteter i Skåne, som ger din grupp optimala förutsättningar för framgångsrik teambuilding.

Ledarskap, kommunikation och samarbete är enormt viktigt när du är uppe i luften. Tydligt ledarskap och ett väl synkat team är fundamentalt för att en tillvaro tusentals meter över marken ska vara säker och möjlig att arbeta i. Samma principer gäller även på marken för att en grupp ska fungera bra ihop och nå framgång och gemensamma mål.

Med flyg och flygsimulator som utgångspunkt kan jag skapa originella aktiviteter för teambuilding i Skåne som både är nyttiga och underhållande. När du är uppe i luften befinner du dig långt ifrån din trygghetszon, vilket är oerhört utvecklande både på individuell nivå och för gruppen som helhet.

Om du är en av de 80% av befolkningen som lider av flygrädsla, misströsta inte. Jag hjälper dig trotsa din rädsla på ett säkert och empatiskt sätt genom de olika aktiviteter som finns att tillgå hos FlyBy Events i Skåne.

Kontaktuppgifter

linda@flybyevents.se
0703-213322

Besöksdress:
Västerlångvägen 9, Malmö-Sturup, (efter ök)

Postadress:
Bengtas väg 2, 245 63 Hjärup

– Upplev och utvecklas tillsammans med FlyBy Events –

 • Mustafa Hadzidedic
  Super Excellent, on scale 1-5 its 10! For sure! Great Captain Claes, Linda as Event manager rocks, everything was excellent. This is most definetly a MUST try, 1000 times better than any SPA visit or such.
  Mustafa Hadzidedic
  Privat
 • "Tusen tack för en mycket lyckad dag :) Alla älskade det och många tankar har satts igång."
  Edita Kovacevic
  Forex Bank
 • En toppendag som gav oss precis det vi var ute efter - utmaningar, utveckling och riktigt roligt tillsammans! Stort tack till FlyBy Events för fin service & flexibilitet, underbar mat & dryck och en unik upplevelse som gett oss ett minne för livet! Vi ser fram emot att ses igen :-)
  Jesper Bjelvebo
  Additude
 • Fantastisk! Detta är precis vad vi var ute efter! Detta är outstanding!
  Håkan Nebréus
  Avebe Stadex

Om mig på FlyBy Events

Jag som driver företaget heter Linda Ynner. För mig är det alltid glädjen och det personliga mötet som är i fokus. Samtidigt är jag väldigt noggrann och detaljstyrd. Det är detaljerna som gör helheten och skapar en unik upplevelse för varje individ.

Ett väl planerat teambuildingevent av den här typen skapar också en upplevelse av gemenskap, bättre kommunikation och en känsla utöver det vanliga som kommer att genomsyra era relationer i framtiden. Jag är utbildad pilot och trafikflygare, en utbildning som har gett mig stor kompetens inom ledarskap, kommunikation och mänskligt beteende.

Jag har 17 års erfarenhet av att leda och arrangera events, bland annat relaterade till teambuilding, för både stora och små organisationer i Skåne.

Därför bör du välja FlyBy Events för era teambuildingaktiviteter

 • Unika upplevelser i Skåne
 • Perfekt för dig som vill prova något nytt
 • Lära dig trotsa rädslor
 • Sammansvetsande aktiviteter som bygger lagkänsla

Kontakta mig för teambuilding i Skåne

Om du vill anlita mig för aktiviteter inom teambuilding i Skåne, eller har några frågor om de tjänster jag erbjuder, är du välkommen att kontakta mig på telefon 0703-213322. Jag nås också via min mailadress linda@flybyevents.se.

Välkommen till FlyBy Events!

Samarbetspartners

LMI
NordicFlightTraining
Sturup-Flygklubb
Travelshop_logo